Hunedoara. Sondaj de opinie: PSD – 41%, Bobouțanu vs. Arion 39% –...

Hunedoara. Sondaj de opinie: PSD – 41%, Bobouțanu vs. Arion 39% – 43%

DISTRIBUIȚI

În perioada 30 iunie – 3 iulie 2018, la comanda hunedoaraplus.ro, pe raza municipiului Hunedoara a fost derulat un sondaj de opinie. Redăm, în sinteză, câteva dintre concluziile acestuia.

La întrebarea “Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, candidatul cărui partid l-ați alege pentru funcția de primar?, răspunsurile au fost:

PSD – 41%, PNL – 15%, PMP – 3%, ProRomânia – 7%, USR – 9%, UPH (Uniunea Pentru Hunedoara) – 12%, România 100 – 8%, ALDE-5%.

Au fost incluse în sondaj 6 persoane publice, potențiali candidați: Bobouțanu Dan, Arion Viorel, Gherman Lucian, Giurgiu Bogdan, Vâlceanu Constantin și Muszic Robert.

La întrebarea “Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru funcția de primar, dvs. pe cine ați vota?, răspunsurile care au nominalizat un candidat au fost:
Bobouțanu Dan – 39%, Arion Viorel – 43%, Giurgiu Bogdan – 4%, Gherman Lucian – 5%, Vâlceanu Constantin – 2% și Muzsic Robert – 7%.

Principalele probleme, în opinia cetățenilor municipiului Hunedoara care au acceptat să participe la acest sondaj, sunt: lipsa locurilor de muncă – 49% și curățenia orașului – 27%. Alte probleme nominalizate au fost: parcările, administrația neperformantă și câinii fără stăpân. Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 1.200 de persoane, având o marjă de eroare de +/- 3%.

1 COMENTARIU

  1. Am ieșit la pensie pe 02 06 2015, mi se aplică și mie recalcularea? Am lucrat în domeniul Petrolului (intervenții și reparații sonde),26 de a ni in condiții speciale și 5 ani in condiții deosebite. Am avut un stagiu de cotizare de 35 de ani și 25 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii