Hunedoara. Reduceri mai mari pentru transportul în comun al persoanelor defavorizate

Hunedoara. Reduceri mai mari pentru transportul în comun al persoanelor defavorizate

DISTRIBUIȚI

La propunerea primarului Dan Bobouțanu, Consiliul Local al Municipiului Hunedoara a votat majorarea subvenției pentru transportul în comun al pensionarilor.
Concret, pensionarii care au venituri mai mici de 1.200 de lei pe lună vor beneficia de câte 20 de călătorii gratuite în fiecare lună, cei cu venituri cuprinse între 1.201 și 1.700 de lei pe lună vor beneficia și ei de câte 20 de călătorii gratuite în fiecare lună, iar pensionarii cu venituri cuprinse între 1.701 și 1.900 de lei vor beneficia de 16 călătorii gratuite în fiecare lună.
Beneficiază în continuare de câte 30 de călătorii gratuite lunar veteranii de război şi văduvele de război, persoanele persecutate din motive politice. Beneficiază de 40 de călătorii gratuite pe lună persoanele cu handicap grav şi accentuat; însoţitorii acestora, asistenţii personali, etc. De asemenea, donatorii de sânge și minorii în vârstă de până la 5 ani beneficiază de gratuitate la transportul în comun, iar elevii din municipiul Hunedoara beneficiază de abonamente cu reduceri substanțiale.
Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii