Hunedoara / Ilie Captari, Cetăţean de Onoare

Hunedoara / Ilie Captari, Cetăţean de Onoare

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 30 septembrie 2015, municipalitatea din Hunedoara a oferit titlul de Cetăţean de Onoare lui Ilie Captari, reputat antrenor de box.

Antrenorul hunedorean Ilie Captari s-a născut la data de 2 iulie 1959. În anul 1989 a absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti, obţinând diploma de absolvire a şcolii naţionale de antrenori.

În perioada 1991-1997 a fost antrenor la secţia de box a Clubului Sportiv Constructorul Hunedoara şi s-a ocupat de selecţia, pregătirea şi participarea cu sportivii la competiţiile naţionale. A fost perioada în care a acumulat experienţa în munca de antrenor şi manager al secţiei de box.

În perioada 2007–2010 a fost coordonator al Centrului Olimpic de la Hunedoara, la nivel de tineret, organizat de Federaţia Română de Box şi Comitetul Olimpic Sportiv Român şi a participat la competiţiile naţionale şi internaţionale cu sportivii pe care i-a avut în pregătire (Calificări la Jocurile Olimpice de la Beijing, Campionat European, Campionat Mondial şi competiţii internaţionale de verificare).

Din anul 2001 şi până în prezent este antrenor de box la secţia de box a Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara şi se ocupă de selecţionarea, pregătirea şi participarea la competiţiile din calendarul sportiv intern organizat de Federaţia Română de Box şi internaţional organizat de forurile continentale şi mondiale la nivel de copii, cadeţi, juniori şi tineret.

Renumitul tehnician de pugilism este preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Hunedoara din anul 2002, iar din acest an este şi antrenorul lotului naţional de juniori.

În perioada 2-13 septembrie 2015 a participat la Campionatul Mondial de Juniori de la Sankt Petersburg din Rusia, unde elevul său, Cosmin Gîrleanu, a obţinut locul I.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii