Hunedoara: 402 persoane aflate în carantină, 2.672 aflate în izolare. 44 amenzi...

Hunedoara: 402 persoane aflate în carantină, 2.672 aflate în izolare. 44 amenzi aplicate în 24 de ore

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 7 aprilie, în județul Hunedoara se află în carantină 402 persoane, 2.672 persoane aflate în izolare și 30 deja vindecate.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţlor militare, astfel:

– echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 17 sanctiuni valoare 23.500 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

– Din data de 06 aprilie 2020 şi până astăzi, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 44 amenzi pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru abateri de la lege. Valoare totală a sancţiunilor este de 120.000 de lei.

Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel.

Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii