Hoțul care a furat dintr-o casă de pariuri, în arest preventiv. Încercase...

Hoțul care a furat dintr-o casă de pariuri, în arest preventiv. Încercase figura și la Oradea, unde a fost prins

DISTRIBUIȚI

În data de 28 septembrie, doi tineri au furat de la o casă de jocuri din Petroșani suma de 30.000 de lei după ce au amenințat angajata societății comerciale. Personajul principal este un tânăr din Aninoasa, dar acesta a avut alături și un suspect.

Cei doi  au fost reținuți, și sunt arestați preventiv. Aceștia vor fi cercetați și pentru tentativa de furt de la alte două săli de jocuri din Oradea.

Pentru a-l identifica pe hoț și complicele acestuia, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Petroşani au cerut  sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, dar și a polițiștilor orădeni.

Făptașul este un tânăr din Aninoasa, în vârstă de 20 de ani, şi este cercetat şi pentru că marți, 10 octombrie, în jurul orei 03.05, după ce a pătruns într-o sală de jocuri aparținând unei societăți comerciale din Oradea, purtând pe cap o cagulă, ar fi amenințat casiera cu un pistol și ar fi solicitat banii din casierie. Acesta nu a reușit însă să sustragă bunuri sau valori, întrucât angajata societății a ieșit din sala de jocuri și a strigat după ajutor, cel în cauză fugind de la fața locului. Același tânăr este bănuit de polițiștii orădeni că tot marți, 10 octombrie a.c., în jurul orei 05.25, ar fi pătruns în aceeași modalitate într-o altă sală de jocuri aparținând unei societăți orădene, însă nu a reușit să sustragă nici de acolo bunuri sau valori, întrucât una dintre angajate a reușit să activeze butonul de panică.

Făptașul  a fugit de la fața locului, însă a fost prins cu operativitate de polițiștii Biroului de Ordine Publică Oradea, la aproximativ 5 minute de la comiterea celei de-a doua tentative. Polițiștii orădeni au descoperit asupra sa atât cagula, cât și pistolul, unul de tip airsoft, folosite pentru comiterea faptelor.

Polițiștii bihoreni  l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore, iar miercuri, 11 octombrie a.c., l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea și la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii hunedoreni au stabilit că tânărul de 20 de ani arestat la Oradea a fost ajutat la comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată din Petroşani de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Petroşani, care l-a așteptat în zona săvârșirii faptei și l-a transportat cu un autoturism, ulterior suma de bani sustrasă fiind  împărțită de cei doi. Complicele a fost depistat tot la Oradea, fiind preluat de o escortă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara și  predat polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Petroșani.

În urma probelor administrate în cauză, faţă de cei doi s-a luat măsura reținerii pe 24 ore, acesta urmând ca în data de 11.10.2017 să fie prezentat Judecătoriei Petroșani cu propunere de arestare preventivă.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii