Hoţ împușcat cu glonţ de cauciuc 

Hoţ împușcat cu glonţ de cauciuc 

DISTRIBUIȚI

Luni, 15 ianuarie, în jurul orei 20:00, un incident a avut loc în Stația C.F.R. Deva.

Poliţiştii Postului de Poliție T.F. Deva au fost sesizați prin 112 despre faptul că un devean de 46 de ani ar fi fost împușcat în timp ce traversa liniile de cale ferată. Apelantul menționa că deveanul a ales să traverseze liniile pe sub vagoanele de marfă. În acel moment, dinspre clădirea stației spre strada Nicolae Grigorescu, asupra sa a fost efectuat uz de armă de către personalul care asigura paza unei garnituri de tren de marfă.
Polițiștii au început cercetările în acest caz și au aflat că în Stația C.F.R. Deva erau garate 30 de vagoane de marfă încărcate cu fier, care urmau a fi transportate de către un operator privat de transport către o societate comercială din judeţul Constanța. Unul dintre agenţii de pază care asigurau paza garniturii de vagoane, un constănţean de 26 de ani, a observat mai multe persoane în apropierea garniturii de vagoane. Le-a somat verbal, și a efectuat un foc de armă în plan vertical cu arma neletală din dotare. Arma funcționează cu cartușe cu gloanțe de cauciuc, pentru a îndepărta respectivele persoane din zona vagoanelor.
După incidentul din gară, deveanul de 46 de ani a apelat numărul de urgenţă 112 de la domiciliu, afirmând că ai fi fost rănit de un proiectil tras de agentul de pază, solici­tând deplasarea unui echipaj medical. Însă, când echipajul medical a ajuns la domiciliul acestuia, a refuzat acordarea de îngrijiri medicale sau internarea într-o unitate medicală. Echipajul medical a constatat că deveanul prezintă o excoriație de circa 1 cm lungime, în zona superioară a scalpului.
În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept și lovire sau alte violențe. În funcţie de materialul probator administrat vor fi stabilite circumstanţele exacte ale comiterii faptelor reclamate şi dispunerea de măsuri legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii