Hațeg. A vrut să depășeacă o coloană de mașini, și a intrat...

Hațeg. A vrut să depășeacă o coloană de mașini, și a intrat în coliziune cu un alt automobil, ce efectua un viraj

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 7 august 2019, în jurul orei 21:00, un tânăr în vârstă de 18 ani, din orașul Hațeg, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66, din direcţia Hațeg – Petroșani, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de vehicule în așteptare. Mașinile erau oprite în coloane pentru a permite unui șofer să facă virajul la stânga pe un drum lateral. Cu toate că marcajul cu linie continuă îi interzicea intrarea în depășire, tânărul și-a forțat norocul și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani, din Hațeg, chiar primul automobil din coloană care care se angajase în efectuarea manevrei de viraj la stânga, pentru a intra pe un drum lateral.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto în vârstă de 18 ani și rănirea ușoară a trei pasageri (cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani) din autoturismul condus de acesta, precum şi a unei pasagere în vârstă de 50 de ani, aflată în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani.

 În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii