Hărău, periculos de aproape de Dragnea! Se prefigurează un transfer politic de...

Hărău, periculos de aproape de Dragnea! Se prefigurează un transfer politic de calibru?

DISTRIBUIȚI

Aspect neremarcat de întreaga presă judeţeană la Serbările Naţionale de la Ţebea. La depunerea de coroane, din delegaţia condusă de Liviu Dragnea a făcut parte şi deputatul liberal Carmen Hărău, care a luat loc în prima linie. Hărău a fost încadrată de Dragnea, ministrul Daniel Constantin şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. De altfel, din înregistrarea video a momentului rezultă cât se poate de clar faptul că Liviu Dragnea, combinatorul şef al social-democraţilor, pe mâna şi cu acordul căruia s-au făcut racolări răsunătoare de parlamentari la nivelul întregii ţări, a fost cel care a gândit desfăşurarea de personalităţi la stânga şi dreapta sa, asigurându-se că în prima linie se vor afla Zgonea, Constantin, Hărău şi Nistor. De altfel, chiar şi pe Nistor îl coafează ideea apropierii de Carmen Hărău în condiţiile în care, în perspectiva alegerilor pentru şefia CJ Hunedoara, de anul viitor, orice fisură în reduta liberală Deva – Hunedoara ar fi de folos social-democraţilor. Un sâmbure de adevăr există devreme ce, în ultima perioadă, în diverse cercuri politice, Carmen Hărău, chiar dacă l-a criticat pe Nistor, a făcut abstracţie de zona politică din care provine şi şi-a exprimat aprecierea atât pentru deputatul Natalia Intotero (PSD), pentru că aceasta din urmă ar facilita accesul delegaţiilor din zona Brad la diverse instituţii centrale, cât şi pentru senatorul Haralambie Vochiţoiu (UNPR), foarte vizibil prin acţiunile sale publice.

Pentru că nu iese fum fără foc, am contactat-o pe Carmen Hărău. Deputatul a contrazis informaţia.

Hunedoara Plus: Vă bate gândul apropierii de PSD?
Carmen Hăr
ău: În niciun caz. Atâta doar că domnul Dragnea, colegul meu în Camera Deputaţilor, m-a invitat să îi stau alături la depunerea de coroane. Lucru care mi se pare normal, un gest de respect, firesc, dat fiind faptul că este unul dintre politicienii care ştiu clar cu câtă determinare mă bat pentru interesele hunedorenilor. În politică, atunci când eşti serios, muncitor şi dedicat, te respectă şi adversarul.

Hunedoara Plus: Prezenţa dvs. alături de Liviu Dragnea venea la două zile după ce îi desfiinţaţi opţiunea pentru Laurenţiu Nistor…
Carmen Hăr
ău: Una-i una, alta-i alta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii