Hainele esenţiale de care fiecare femeie are nevoie la job

Hainele esenţiale de care fiecare femeie are nevoie la job

DISTRIBUIȚI

Intrarea pe piaţa forţei de muncă poate fi descurajantă – vrei să îţi faci treaba bine, doreşti să faci şi să păstrezi o primă impresie bună şi, de asemenea, vei intra într-o nouă etapă de viaţă extrem de importantă, care este probabil complet diferită de viaţa ta dinainte. Un factor de stres în prima zi, pe care multe femei îl citează, este alegerea garderobei şi a hainelor pe care trebuie să le poarte.

În timp ce pentru bărbaţi e mai simplu, femeile navighează adesea printre reguli sociale vagi şi orientări mai stricte decât bărbaţii.
Alcătuirea unei garderobe cu haine de serviciu poate fi costisitoare, mai ales că nu poţi purta piesele la fel de des că bărbaţii. Dar dacă îţi faci cumpărăturile pentru locul de munca cum trebuie (descoperă colecţia de cămăşi pentru femei în acest sens) poţi economisi bani pe termen lung – uneori mai ieftin este cel mai bine, dar alteori nu este. Piesele în care decizi să investeşti, cum sunt modelele de pantaloni de damă eleganţi, îţi vor fi de folos de-a lungul întregii cariere. Deci, dacă poţi, poate ar fi bine să îţi cumperi o alternativă rezonabilă de acum, chiar dacă ai de gând să îţi iei ceva şi mai frumos mai târziu.

  • Un sacou bine croit

Un sacou de calitate nu este greu de observat; el într-adevăr arată diferit şi este diferit la purtare. Un sacou frumos croit şi cusut poate fi purtat mereu. Îl poţi folosi când trebuie să îmbraci haine obişnuite sau să îl porţi la o pereche de blugi cu un top drăguţ dacă biroul tău este mai casual. Oricum, acesta este piesă pe care o vei putea purta de multe ori consecutiv.

  • Pantaloni eleganţi şi confortabili

Cu toate că poate ţi-ar plăcea o rochie grozavă, descriptiva, pe care să o pui dimineaţa pe tine, probabil îţi vei petrece cea mai mare parte a vieţii tale la muncă purtând o pereche de pantaloni. Să cumperi pantaloni de la branduri care se concentrează cu adevărat pe articole de îmbrăcăminte tip office este o alegere inteligentă pentru că aceştia nu sunt niciodată prea strâmţi sau prea lejeri.

  • Cel puţin o cămaşă simplă

Nu este bine să porţi prin rotaţie doar rochii de birou şi a fuste-creion impresionante. Cu o pereche frumoasă de pantaloni pe lista ta, câteva cămăşi de bază în culori neutre sunt un plus de valoare.

  • O bluză drăguţă

O bluză drăguţă este esenţială, din acelaşi motiv pentru care cămăşile simple sunt de preferat – pot fi potrivite uşor cu celelalte lucruri esenţiale pentru a crea un aspect mai formal, după cum este necesar.

  • Un cardigan călduros

Cu siguranţă nu este un secret că birourile sunt foarte des răcoroase. Acest lucru este uneori inconfortabil pentru femei. Dacă ai auzit vreodată că femeile vorbesc despre „puloverul de la birou”, se referă la puloverul pe care îl lasă în mod obişnuit la locul de muncă, deoarece este posibil să li se facă frig la un moment dat în timp ce lucrează. Ia-ţi un cardigan frumos din timp şi nu îţi va părea rău niciodată pentru achiziţia făcută!

  • O fustă-creion

Fie că este vorba de un interviu sau de o întâlnire cu o femeie mai înaltă, fusta creion în dulapul tău îţi va da întotdeauna un sentiment plăcut când o vei purta.

  • O rochie pentru întâlniri de afaceri

O rochie bine croită dintr-un material suficient de gros pentru a fi măgulitoare şi potrivită pentru silueta ta este un adevărat mântuitor discret, pe care îl vei putea purta cu uşurinţă în multe dimineţi. Rochiile sunt fantastice pentru birou – îţi oferă o ţinută întreagă închizând un simplu fermoar. În zilele în care nu ai timp să fii eleganta şi sofisticată înainte de o întâlnire importantă, îţi vor oferi fi un avantaj. La fel şi în zilele în care te ajungi mai târziu, dar vrei toate atributele de eleganţă şi sofisticare să rămână în ţinuta ta

Ca un ultim sfat, ţine minte că nu întotdeauna culorile solide sunt la fel de memorabile că cele vesele, deci este logic să ai un dulap cu haine într-o culoare neutră astfel încât le poţi face diferite prin accesorii de diferite culori. Mult succes la cumpărături!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii