Gimnastică / „În cărţi” pentru Mondiale

Gimnastică / „În cărţi” pentru Mondiale

DISTRIBUIȚI

Anamaria Ocolişan şi Laura Jurca, de la CNS „Cetate” Deva, au fost titulare în echipa României la întâlnirea amicală cu reprezentativa Franţei, având şanse mari de a face parte din lotul tricolor la Campionatele Mondiale de la Glasgow (23 octombrie – 1 noiembrie).

Cele două sportive, formate în „laboratorul performanţelor” de la Deva, au evoluat la toate cele patru aparate, aducând puncte importante în concursul pe echipe câştigat de tricolore cu 227.050 – 223.450. În plus, Anamaria Ocolişan s-a clasat a doua la individual compus, a triumfat la sărituri şi a fost lidera României la paralele, contabilizând note foarte mari.

„A fost o întâlnire foarte utilă între două echipe care se pregătesc intens pentru campionatele mondiale şi care au ca obiectiv ocuparea unui loc cât mai bun în noua ierarhie mondială şi obţinerea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Pentru Larisa Iordache şi Diana Bulimar a fost o primă ieşire competiţională. De asemenea la această competiţie a fost momentul reintrării Cătălinei Ponor şi a reprezentat o posibilitate pentru colectivul de antrenori de a evalua în condiţii de concurs momentul actual al pregătirii şi de a alege ce trebuie făcut în perioada următoare până la Campionatele Mondiale de la Glasgow.

Întâlnirea a fost dominată de gimnastele noastre. Sportivele românce au reuşit să câştige 3 din cele 4 aparate (sărituri: 59.450 – 57.600, bârnă 58.350 – 54.900, sol 55.800 – 55.150), din nou veriga slabă dovedindu-se a fi la paralele, acolo unde oaspetele s-au impus cu 55.800 – 53.450”, a notat site-ul oficial al FRG.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii