Gimnastică / Amânări de competiții importante

Gimnastică / Amânări de competiții importante

DISTRIBUIȚI

În contextul pandemiei de coronavirus, au fost amânate Campionatele Europene de gimnastică artistică, precum și cele mondiale de aerobică.

La gimnastică artistică acestea trebuiau să se desfășoare la Paris (fetele, între 30 aprile și 2 mai) și Baku (băieții, între 27 și 31 mai). La aceste competiții gimnaștii români aveau o ultimă șansă de calificare individuală pentru Jocurile Olimpice. Până acum au obținut calificarea Marian Drăgulescu și Maria Holbură, sportivă care se pregătește la Centrul Olimpic de la Deva. Legat de centrele de pregătire, și acestea, inclusiv cel de la Deva, și-au întrerupt activitatea până cel puțin la mijlocul lunii aprilie.

La gimnastică aerobică tot Baku era gazda Campionatelor Mondiale, de seniori și juniori, la mijlocul lunii mai, sportivi actuali sau foști la LPS Cetate Deva fiind cotați cu șanse la obținerea de medalii. Cele mai optimiste estimări arată că aceste competiții de gimnastică, artistică și aerobică, s-a putea disputa în a doua jumătate a anului în curs. Legat de gimnastică, mai trebuie spus și că au fost amânate și alegerile pentru funcția de președinte al Federației din țara noastră.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii