(GALERIE FOTO) În loc de panglică, muncitori şi scări ridicate la vitrine....

(GALERIE FOTO) În loc de panglică, muncitori şi scări ridicate la vitrine. În ziua deschiderii oficiale, la cel mai nou centru comercial devean încă se lucra intens

DISTRIBUIȚI

Deschis de doar câteva zile, Shopping City Deva a devenit imediat principala atracţie a tuturor. Fie că au venit să cumpere câte ceva ori doar din pură curiozitate.

Cert este că noul centru comercial este mai mereu arhiplin. Dar ceea ce nimeni nu a spus până acum este faptul că, în ultimele zile înaintea deschiderii oficiale, lucrările au fost derulate pe repede înainte, semn că planurile de acasă nu s-au prea potrivit cu cele de la faţa locului. Astfel că, în ziua cea mare, când toată lumea aştepta să se deschidă porţile centrului comercial, la interior se lucra pe apucate. În magazine încă se mai spălau geamuri ori se aşeza marfă pe rafturi. Acest lucru nu ar fi fost ceva ieşit din comun dacă în acel moment mall-ul ar fi fost gol, adică nedeschis pentru public, iar reprezentanţii presei şi autorităţile locale nu ar fi fost pe acolo.

Noul centru comercial are două intrări, una principală – cum era de aşteptat, şi una secundară. Ei bine, pe cea secundară nu prea puteai intra pentru că muncitorii mai aveau niţel de finisat la gresie. Dar, chiar şi aşa, accesul era posibil după un slalom atent printre muncitori.

Dacă în interior era haos, şi la exterior, în parcare, totul era întors pe dos. Angajaţii de la pază încercau în zadar să ghideze şoferii prin parcare, printre  muncitorii care abia atunci trasau marcajele pe asfalt.

Cum însă la noi este posibil orice, inclusiv o inaugurare intens mediatizată printre muncitori, oamenii au făcut oarecum abstracţie de peisaj şi s-au lansat în goana după cumpărături.
Andreea PATRICHE

(GALERIE FOTO) În loc de panglică, muncitori şi scări ridicate la vitrine. În ziua deschiderii oficiale, la cel mai nou centru comercial devean încă se lucra intens

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii