Funcționarii din Primăria Ilia nu știu să facă achiziții publice, plătesc pe...

Funcționarii din Primăria Ilia nu știu să facă achiziții publice, plătesc pe cineva pentru asta

DISTRIBUIȚI

Primăria Ilia plătește 15.000 lei pentru 150 de ore de servicii de consultanță în domeniul achizițiilor publice către PFA Marin Bîrla, pentru că funcționarii nu știu să opereze un sistem esențial pentru orice administrație publică. Practic orice achiziție se va realiza de primărie trebuie să fie operată prin http://sicap-prod.e-licitatie.ro

Serviciile de consultanță în domeniul achizițiilor publice privind proiectul Modernizarea și renovarea sediului Primăriei Comunei Ilia, au fost achiziționate tot prin SEAP. Ne întrebăm oare, Marin Bîrla și-a plasat practic singur comanda, dacă cei din primărie nu știu să opereze acest program?

În schimbul celor 15.000 lei, Bîrla trebuie să ofere asitență în vederea reînnoirii /recuperării certificatului digital de acces în SEAP, să ofere îndrumarea în vederea întocmirii corecte a P.A.A.P, modificarea acestuia ori de câte ori se organizează o achiziție neprevazută; asistență la realizarea achiziției directă prin SEAP, etc. lista continuă cu toate operațiunile pe care le poți face în program, inclusiv  răspunsul la  observațiile ANAP cu privire la documentații, solicitări.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii