Fotbalul și pandemia

Fotbalul și pandemia

DISTRIBUIȚI

Ca românul nu-i niciunul. Aprig la mânie, muncitor fără pereche, dar și preocupat de ce capra vecinului e așa și nu așa. Cam de aici începe povestea pe care vreau să v-o relatez cu declarații de toate părțile.

 

Totul a început

cu un apel telefonic primit de la un domn’ Popescu. Cu tonul puțin cam ridicat, cu informațiile la purtător, domnul ne-a spus doleanța. „Doamna Loredana, am vrut să merg la stadion să joc tenis și nu am fost lăsat. În condițiile în care plăteam. De ce fotbaliștii aleargă, au voie, și eu ca, amator, nu??!! Că doar profesioniștii au voie. Și jucătorii de la Jiul sunt amatori. Baza este a municipalității. Dacă se îmbolnăvește cineva, cine va răspunde?? De ce și de ce??!!”, a sunat vocea tunătoare.

 

Răspunsul lui Gabi Băluș

Evident cel mai în măsură de a-i da o explicație domnului a fost administratorul bazei, Gabi Baluș: „O să găsim o soluție să fie bine pentru toată lumea. Dar nu se poate intra pe bază fiecare când dorește. Este o ordine ce trebuie respectată. Am vorbit cu domnul Popescu. I-am spus să își facă programare, să vină schimbat de acasă, plus papuci pentru terenul de zgură, și nu au voie mai mult de doi. Pare că a înțeles. Astfel se va rezolva, se găsește rezolvare la orice lucru dacă suntem înțelegători și comunicăm între noi”.

 

De ce jucătorii aleargă? De ce?

Și conform zicalei de ce ursul nu are coadă, acum, de exemplu, jucătorii de la Jiul aleargă ca nebunii, în opinia unora, pe bază. De fapt, acesta era întrebarea care îl măcina și pe domnul nostru. Prompți, am venit și cu răspunsul pentru domn’ Popescu.

„Jucătorii aleargă la bază în grupuri de câte trei, pentru că avem permisiunea de la AJF Hunedoara că ne putem pregăti. De aceea alergăm”, a venit răspunsul din partea lui Damian Militaru, antrenorul Jiului.

 

În final…

Acum, pentru a fi pe înțelesul tuturor. Este normal ca la baza sportivă sa se antreneze sportivii legitimați la CSM Jiul Petroșani. Este la fel de adevărat că baza sportivă aparține municipalității. Dar, în condițiile în care țara e în stare de alertă, nu se pot îmbulzi peste sportivii de drept pasionații de mișcare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii