Fotbalul mic, / Fără surprize 

Fotbalul mic, / Fără surprize 

DISTRIBUIȚI

Tot la finele săptămânii trecute s-au desfășurat și jocurile contând pentru etapa a XXI-a din Liga a V-a de fotbal Hunedoara.

Din cauza numărului impar de echipe înscrise în competiție, 13, câte o echipă stă, runda aceasta fiind rândul celor de la Zarandul Crișcior (locul 3, cu 35 de puncte, din 19 jocuri). Lider detașat continuă să rămână Măgura Pui (52 de puncte din 18 meciuri), chiar dacă prima clasată și-a amânat jocul de acasă cu Aurul Certej (locul 5, cu 30 de puncte, din 18 meciuri). Pe poziția a doua au rămas cei de la Metalul Crișcior (39 de puncte din 19 meciuri), care au reușit scorul etapei, de 9-0, în victoria pe teren propriu în confruntarea cu ultima clasată, Santos Boz (3 puncte din 19 meciuri).
În imediata apropiere a podiumului de premiere se menține AS Sântămăria Orlea (34 de puncte de 19 meciuri), după victoria de acasă, cu 2-0, în fața vecinilor de la Unirea General Berthelot (locul 7, cu 24 de puncte din 20 de jocuri). Pe locul al șaselea  se menține, tot cu 24 de puncte, din 20 de meciuri, dar cu golaveraj mai bun, Sargeția Bretea Română, chiar dacă a pierdut, cu scorul de 4-3, deplasarea de la Comunal Ilia (locul 11, antepenultimul, cu 22 de puncte din 18 meciuri). Tot 24 de puncte, din 20 de meciuri, a acumulat și Victoria Dobra, având golaveraj mai slab, după victoria de pe teren propriu, cu 3-2, în fața echipei pe care a devansat-o în clasament, Agrocompany Băcia (23 de puncte din 19 meciuri). Pe locul zece, cu 23 de puncte, din 19 meciuri, dar golaveraj mai slab ca Băcia, sunt cei de la Foresta Lunca Cernii, care au remizat acasă, 3-3, penultima clastă, Ponorul Vața (18 puncte din 20 de meciuri).
Etapa viitoare, a XXII-a, cea de la sfârșitul acestei săptămâni, în care va sta Unirea General Berthelot, programează partidele Sargeția Bretea Română – AS Sântămăria Orlea, Ponorul Vața – Comunal Ilia, Aurul Certej – Foresta Lunca Cernii, Agrocompany Băcia – Măgura Pui, Santos Boz – Victoria Dobra și Zarandul Crişcior – Metalul Crișcior.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii