Fotbaliştii hunedoreni și-au reluat pregătirile

Fotbaliştii hunedoreni și-au reluat pregătirile

DISTRIBUIȚI

După o minivacanţă de trei săptămâni, nou promovata în Liga a III-a, CS Hunedoara, a sunat adunarea pentru pregătirea noului sezon competiţional. Hunedorenii au confirmat interesul pentru unii jucători din Valea Jiului, dar nimic sigur.

 

„Vom începe cu antrenamentele de reacomodare la efort, iar în prima săptămână vom vedea cum se prezintă fiecare şi ce mai avem de lucrat. Din 30 iulie până pe 5 august vom efectua un cantonament pe plan local, cu tot ce implică acesta, antrenamente, trei mese pe zi, odihnă. De plecat nu a plecat nimeni şi nu şi-a exprimat cineva dorinţa să plece. La capitolul veniri suntem în tratative cu mai mulţi jucători, vă pot da deocamdată un singur nume, Alexandru Petresc, care a semnat deja. Este un fotbalist care a mai evoluat în liga a treia cu Cetate Deva, nu va fi ceva nou pentru el să joace în acest eşalon. Vor mai apărea desigur noutăţi, de luni încolo vor mai veni cu siguranţă şi alţi jucători la antrenamente, să îi vedem la lucru. Ştiu că au apărut în presă numele unor jucători de la Jiul (Mihalache, Iordache, Bălan, Szekely – n.r.), toţi U-19, despre care s-a spus că ni i-am dori la echipă. Însă vedeţi că ACS Şirineasa s-a reîntors la Petroşani şi este posibil ca în acest context să îşi facă acolo grupe de juniori republicani A şi B şi să vrea să îşi păstreze fotbaliştii U-19 din oraş, aşa că nu e nimic sigur”, a declarat Mircea Alic – antrenorul principal al CS Hunedoara.

Tehnicianul hunedorean a stabilit în principiu datele la care îşi doreşte să susţină partide amicale, cinci la număr, însă până acum doar doi adversari au confirmat întâlnirile.

În 28 iulie CS Hunedoara va juca cu Metalurgistul Cugir în deplasare, iar în 8 august cu CSM Şcolar Reşiţa, de asemenea în deplasare.

Mai sunt încă libere în programul amicalelor datele de 4, 11 şi 18 august, cu menţiunea că în 11 este posibil să fie programat turul 1 din Cupa României, în care foarte probabil se vor întâlni Hunedoara cu Deva (deoarece împerecherea în primele tururi de Cupă se face pe criterii geografice). Obiectivul pentru viitorul campionat va fi stabilit de către Consiliul Director al clubului într-o şedinţă viitoare, însă „indiferent de obiectiv, noi şi în liga a treia vom aborda fiecare meci la victorie, la fel cum am făcut-o în liga a patra”, a precizat Alic. În ceea ce priveşte componenţa seriei din care echipele hunedorene vor face parte, antrenorul hunedorenilor nu este convins că seria a patra va primi înapoi formaţiile din judeţul Alba, aşa cum este una dintre variantele vehiculate. „Este posibil să avem în toamnă Doljul şi Gorjul alături de Timiş, Arad şi Caraş, ca şi în sezonul trecut, adică inclusiv Craiova lui Mititelu cu noi în serie. Oricum, în oricare dintre variante, va fi un campionat foarte puternic, iar noi va trebui să facem faţă”, a adăugat antrenorul principal al Hunedoarei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii