Fotbal-tenis / Ana Maria Gherghel – cea mai bună din lume

Fotbal-tenis / Ana Maria Gherghel – cea mai bună din lume

DISTRIBUIȚI

Jucătoarea de fotbal-tenis de la Comexim R Lupeni Ana Maria Gherghel a fost declarată din nou „Cea mai bună sportivă din lume”, la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal-tenis, care a avut loc săptămâna trecută la Le Havre, în Franța. 

Sportiva din Lupeni a făcut parte din lotul național al României la fotbal-tenis, lot care a cucerit 7 medalii de aur și una de argint la această competiție care a reunit cele mai bune 10 selecționate feminine, respectiv 12 selecționate masculine din lume.
Ana Maria Gherghel și Florina Chiar au câștigat finala împotriva Slovaciei, la simplu feminin. La dublu feminin, echipa formată din Gherghel, Chiar, Monica Șagău și Ana Maria Rizescu a cucerit titlul mondial, după ce a învins în finală echipa Ungariei. Aceeași echipă, căreia i s-au alăturat Paula Paraschiv și Maria Lică, a învins selecționata Ungariei și la proba de triplu. De asemenea, Ana Maria Gherghel a făcut parte și din formația de dublu mixt care a câștigat unul din titlurile mondiale puse în joc la Le Havre.
Lucian Purice, un alt sportiv de la Comexim R Lupeni, a fost declarat cel mai bun sportiv al competiției.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii