Fotbal. Liga a IV-a

Fotbal. Liga a IV-a

DISTRIBUIȚI

​​​​​​​Radu Ion – ca la prima tinereţe
Minerul Uricani a reușit primul succes în deplasare din acest retur de campionat, grație celor două goluri reușite de jucătorul ei, Radu Ion, care, la 30 de ani, se simte ca la prima tinerețe.
Minerul Uricani s-a impus în deplasarea de la Victoria Călan cu scorul de 2-1. Artizanul victoriei de la Călan a fost Radu Ion, care a reușit să înscrie două goluri.
„În prima repriză, am deschis scorul cu un șut din interiorul careului, apoi am fost egalați, iar pe final de meci am marcat din acțiune. Mă bucur foarte mult pentru aceste reușite. Era timpul să obținem o victorie în acest retur de campionat”, a declarat, pentru Ziarul Văii Jiului, Radu Ion.
Radu Ion Mugurel este una dintre figurile importante ale fotbalului din Valea Jiului. Cu 105 meciuri jucate în Liga I la Jiul Petroșani și Selena Bacău, 10 campionate în liga secundă și 4 goluri marcate în prima ligă din postura de mijlocaș, Radu Ion a făcut parte din echipa Jiului care a reușit o promovare de poveste în anul 1996 împotriva Forestei Fălticeni.
„Duminică avem meci la Petroșani contra Jiului și mă încearcă un sentiment de nostalgie să joc la Petroșani”, a mai adăugat Mugurel. Care este antrenor și la Școala PRO Fotbal, alături de Marin Tudorache, Cornel Irina și Traian Câmpean.

Voicu nu-şi poate explica înfrângerea
Meci de infarct la Hațeg între CSM Vulcan și Retezatul Hațeg. Echipa de la Vulcan a condus de două ori, dar a terminat în genunchi fiind învinsă cu scorul de 6-3.
Dan Voicu, antrenorul CSM Vulcan, spune că nu-și explică eșecul usturător, mai ales că echipa sa a fost în nenumărate rânduri la timona jocului.
„Am condus de două ori, apoi am egalat. Din minutul 70 s-a rupt filmul pentru noi. Greșeli inexplicabile, multe erori în apărare, greșeli de portar. Îi reproșez și arbitrului faza de la 11 metri, când ar fi trebuit să acorde un al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu pentru gazde. Arbitrul ne-a spus că s-a schimbat regulamentul. În rest, nu am ce să zic, decât că am găsit la Hațeg o echipă ambițioasă, pregătită pentru promovare. Totul pus la punct ca la carte, de la teren până la echipă, antrenor. Totul, ireproșabil. Ei sunt noii campioni ai județului. Revenind la echipa mea, așa se întâmplă când faci pe săptămână câte un antrenament. Nu reușesc să-i adun, fiind mulți plecați la muncă. Meciul de la Hațeg mi-a lăsat totuși o satisfacție: aceea că a fost cu mult peste nivelul ligii a patra”, a declarat Dan Voicu pentru Ziarul Văii Jiului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii