Fotbal. Liga a II-a / Au scăpat victoria printre degete

Fotbal. Liga a II-a / Au scăpat victoria printre degete

DISTRIBUIȚI

ACS Energeticianul a fost aproape de a aduce prima victorie din deplasare tocmai de pe terenul „Bătrânei Doamne”. Trupa de la Petroşani a fost egalată pe final de meci.

UTA ARAD – ENERGETICIANUL: 1-1
Stadion: Motorul (Arad);
Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare);
Asistenţi: Adrian Mărginean (Aiud) şi Răzvan
Constantin Nistoran (Reşiţa).

UTA: Orlic – Cr. Costin, Al. Manea, S. Benga, Copaci – L. Oprea, Hrezdac – Cubleşan, Andr. Enescu, Petra – Cip. Rus.
Rezerve: Bodea – Al. Pop, Miculescu, Janos, Vădrariu, R. Iuga, Dav. Popa.
Antrenor: Ionuţ Popa.

Energeticianul: Bg. Miron – Tomozei, C. Achim, D. Lung, D. Drugă – R. Enache, Tudorache – Stoenac, Andr. Dragu, Laur. Manole – C. Neagu.
Rezerve: H. Moldovan – M. Ioniţă, Petre, Cioiu, Leasă, C. Cristea, Ionică.
Antrenor: Bogdan Andone.

Echipa lui Bogdan Andone şi-a pus mari speranţe în partida de la Arad chiar dacă pe banca gazdelor a stat nimeni altul decât Ionuţ  Popa. Mai tânărul său omolog Bogdan Andone a aşezat pe teren o echipă care a dat o replică bună şi care cu puţin noroc putea să plece cu toate punctele acasă.
În min. 17,  Neagu execută o lovitură liberă de pe dreapta, Benga şterge balonul cu capul şi îndepărtează pericolul.
Minutul 39 aduce deschiderea scorului pentru ACS: 0-1. Enescu pierde uşor o minge la marginea careului, Remus Enache trage din prima sub transversală, iar Orlic nu poate face nimic.
Min 50: Manea urcă în atac, trimite o pasă pe jos în 6 metri, unde apare Petra, care finalizează însă greşit, cu stângul peste poartă, ca mai apoi după un corner bătut scurt, Cubleşan centrează de pe dreapta, Pop retrimite cu capul de pe colţul lung în careul de 6 metri, de unde Copaci reia slab tot cu capul şi Drugă respinge din faţa porţii.
Min 59:  Manea pasează greşit, mingea ajunge apoi la Neagu, care şutează de la 17 metri, dar trage peste poartă.
Min 76: Marian  Stoenac trage din unghi mort, Orlic respinge până la Manea, care apoi acordă corner în faţa lui Ionică.
Min 79: Janos centrează de pe stânga, Miron boxează din faţa lui Rus, mingea ajunge la Costin la 14 metri lateral dreapta, dar acesta trage cu exteriorul, din voleu, peste poarta părăsită de portarul oaspeţilor.
Min 85 1-1: După o fază fixă, mingea ajunge tot la Janos, care centrează perfect de pe stânga, iar Alexandru Manea, nemarcat în 6 metri, trimite cu capul pe lângă Miron.
Min 90: Pe o contră a oaspeţilor, minge ajunge la Petre în 7 metri lateral dreapta, acesta şutează puternic, dar Orlic respinge de sub transversală.
Min 90+3: Copaci salvează la ultima fază în faţa lui Stoenac, care ar fi putut aduce victoria pentru Energeticianul.

Revine golgheterul Vlad Rusu
În ultimele două meciuri, ACS nu a putut conta pe serviciile golgheterului ei, Vlad Rusu, cu 8 goluri marcate în 10 partide. Fotbalistul s-a accidentat în minutul 23 al partidei de campionat de acasă cu Dacia Unirea Brăila, fiind diagnosticat cu ruptură miotendinoasă la coapsa dreaptă. Jucătorul a urmat o perioadă de recuperare şi de săptămâna trecută a început antrenamentele. Cel mai prolific om al petroşenenilor spune că este apt pentru următorul meci. „În momentul de faţă nu mai am nicio problemă şi sper să pot evolua sâmbătă cu Academia Clinceni. M-am antrenat deja alături de colegi. Sper să fiu sănătos şi să pot juca. Sâmbătă avem un meci greu pe care trebuie să-l câştigăm neapărat”, a declarat fotbalistul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii