Fotbal. Juniori / CS Hunedoara – lider, Jiul – pe podium

Fotbal. Juniori / CS Hunedoara – lider, Jiul – pe podium

DISTRIBUIȚI

Odată cu disputarea primei runde din acest an a Ligii a IV-a de fotbal Hunedoara s-au disputat, după același program, și meciurile echipelor de juniori. Ca și în cazul seniori­lor, și în Campionatul județean de juniori prima rundă a fost reprogramată. Competiția s-a reluat cu etapa a XVII-a, a doua din retur.

Conform așteptărilor, CS Hunedoara și-a păstrat poziția de lider, având acum 45 de puncte, după victoria categorică, de acasă, cu scorul de 7-0, obținută în fața celor de la Șoimul Băița (locul 14, penultimul, cu 6 puncte). În urma acestui succes, hunedorenii rămân, în continuare, cu punctajul maxim, câștigând toate meciurile disputate până acum. În plus, și-a mărit la opt puncte avansul față de cea de-a doua clasată, Inter Petrila, care, în ultima rundă disputată, nu a reușit decât un egal, 3-3, pe terenul celor de la Aurul Brad (7, 23 p). Pe ultima treaptă a podiumului de premiere a urcat Jiul Petroșani (32 p), care s-a impus, în derby-ul local, cu 2-0, pe terenul concitadinei Universitatea (13, 10 p), dar au profitat și de faptul că fosta ocupantă a poziției a treia, Hercules Lupeni (30 p) a stat.
Pe locurile cinci și șase, în această ordine, au rămas CNS Cetate II Deva (28 p) și Retezatul Hațeg (25 p), chiar dacă au pierdut, ambele, pe teren propriu. Prima, cu 3-1, în fața celor de la Dacia Orăștie (11, 14 p), iar cea de-a doua cu 6-4 la Victoria Călan (10, 19 p). Ambele rezultate pot fi considerate surprinză­toare. O altă victorie, în deplasare, a obținut și CSM Vulcan, 2-0 pe terenul celor de la Gloria Geoagiu, dar ambele formații își păstrează pozițiile avute anterior în clasament. Ultima clasată, Minerul Uricani (5 p) a pierdut jocul de acasă, cu Aurul Certej, scor 3-1. Echipa vizitatoare a acumulat 13 puncte, urcând pe locul 12, trimițând-o pe 13 pe Universitatea Petroșani.
Jocurile etapei viitoare se vor disputa sâm­bă­tă și duminică, după același program, în deschiderea meciurilor de seniori fiind partidele de juniori de la ora 9:30.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii