Fotbal. Amicale

Fotbal. Amicale

DISTRIBUIȚI
?????????????????????

Campioana a remizat la Vulcan
În primul amical al lor, petrilenii au remizat, în deplasare la Vulcan, scor 2-2, după ce au condus cu 2-0.
Campioana judeţului, Inter Petrila, a jucat un amical, în deplasare, la CSM Vulcan. Pe un teren greoi cele două echipe şi-au rulat întreg lotul de jucători. Inter a condus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Diaconu şi Kalai. Vulcănenii au revenit în joc prin golurile marcate de Simoneac şi Bobu. Din trupa vulcăneană au făcut parte şi jucătorii veniţi de la Retezatul Haţeg – portarul Farcaş, Simoneac, Belei, Bulimej şi Răzvan Maier. Următorul meci de verificare al Interului va fi la Pui cu echipa din Liga a V-a, Măgura Pui.

Lupeniul şi-a anulat amicalul
Partida amicală dintre Hercules Lupeni şi Minerul Uricani ce ar fi trebuit să aibă loc, sâmbătă, la Lupeni a fost anulată.
Motivul invocat de lupeneni a fost acela că nu au avut apă caldă la stadion. „Nu ştiu care este, de fapt, adevărul. Cert este că am adunat jucătorii, am pregătit echipa să jucăm acel amical. Ne-au anunţat că nu mai joacă”, a declarat dezamăgit Vasile Scurtu, preşedintele echipei din Uricani.

Amicalele Şirinesei
Săptămâna aceasta echipa din Liga a III-a ACS 
Şirinesa va disputa o serie de amicale. Astfel, miercuri, trupa lui Dan Vasilică şi George Zima va juca la Rovinari, cu Internaţional Băleşti, iar sâmbătă un amical cu Pandurii Târgu Jiu. Dacă starea terenurilor de la Petroşani o va permite, partida se va juca la Petroşani, în caz contrar, va avea loc la Târgu Jiu. Şirineasa va încheia seria meciurilor de verificare cu Cetate Deva, lunea viitoare, la Deva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii