Fotbal • Liga a IV-a

Fotbal • Liga a IV-a

DISTRIBUIȚI

Pentru că duminică se votează – Vulcanul joacă în devans
Partida dintre CSM Vulcan și Gloria Geoagiu din Liga a IV-a se va juca în devans, joi, 23 mai, de la 18:00.
Motivul devansării? La sediul clubului se pregătesc urnele de vot și totul este sigilat. În ziua votării nu se dispută jocuri sportive. Antrenorul Dan Voicu nu are nimic împotriva faptului că echipa sa va juca mai devreme. Din contră, spune tehnicianul, pot și jucătorii să meargă la vot.

Dan Voicu  pune degetul pe rană:
„Indisciplina, reproșurile și terenul jalnic ne-au tras în jos”
CSM Vulcan, una dintre pretendentele la primul loc, se află momentan în afara podiumului de premiere, dar cu șanse de a termina în primele trei echipe.
Ca de obicei, antrenorul lui CSM Vulcan, Dan Voicu, a vorbit fără perdea despre plusurile și minusurile de la echipa sa. Pe locul al patrulea în clasamentul Ligii a IV-a, Dan Voicu este convins că echipa sa putea mai mult. „Eu sper să terminăm pe un loc trei, dacă batem Geoagiu. Ar fi multe de spus despre evoluția echipei mele, dar aș vrea să mă rezum la chestiuni care ne-au îndepărtat de primul loc. În primul rând, aș vrea să vorbesc despre lotul numeric de jucători care a fost unul redus. Am avut un lot format din 14 jucători. Nu vă ascund faptul că la unele partide am avut doar un jucător pe banca de rezervă. Ce m-a dezamăgit apoi cel mai mult a fost suprafața de joc. Când nu a plouat terenul nostru a fost denivelat, iar când a plouat a crescut iarba de trecea de glezna jucătorilor. Terenul este netuns. Apoi a fost vorba de reproșurile dintre jucători și, pe alocuri, de indisciplină când am luat cartonașe gratuite. Evident nu pot uita meciul de la Hațeg când jucătorii mei din minutul 70 nu au mai jucat nimic”, spune Dan Voicu.
Fair-play așa cum îl știm, Voicu nu minimalizează cu nimic din meritele ocupantei primului loc, Retezatul Hațeg: „Știți că mie îmi place să spun lucrurilor pe nume și nu mă feresc. Retezatul Hațeg este, în opinia mea, campioana corectă a acestui sezon. Am văzut acolo organizare, atitudine și dorință. Merită cu prisosință acest loc”.

Inter Petrila și Universitatea Petroșani
se duelează la AJF

La meciul de campionat din Liga a IV-a dintre Inter Petrila și Universitatea Petroșani, scor 13-0, echipa petrileană a fost contestată la AJF pentru că l-ar fi folosit pe jucătorul de 18 ani Daniel Vâtcă, ca fiind legitimat neregulamentar.
„Nimic nu este adevărat. Noi am respectat și
ne-am încadrat în termenii și regulamentul AJF. Dacă ar fi să riscăm ceva, atunci am risca cel mult o amendă, și nu pierderea meciului la masa verde. Daniel Vâtcă a fost împrumutat la noi un an și jumătate și când termină junioratul poate pleca liber. El este jucătorul nostru. Noi am încercat să purtăm un dialog cu Universitatea cu privire la împrumutul jucătorului Vâtcă, dar am fost refuzați și nu am primit acordul clubului de a prelungi împrumutul. Atunci noi i-am schimbat statutul jucătorului și i-am făcut un contract de activitate sportivă”, a declarat Eugen Duma.
Replica Universității a fost dată de Ionuț Stelescu: „Nu mă pot pronunța acum, dar un lucru este clar: clubul Inter Petrila a schimbat statutul acestui jucător din jucător amator în jucător profesionist, și pentru acest lucru este un regulament în vigoare care trebuie respectat. Atât timp cât există litigiul, las comisiile abilitate să se pronunțe față de caz. Apoi după ce se va da o sentință vom discuta pe marginea ei”, a declarat Stelescu.
Sentința este publicată pe site-ul oficial al AJF Hunedoara: „Universitatea Petroșani a introdus o contestație pentru dreptul de joc al jucătorului Vâtcă Robert Daniel (conform art.21.1.a + 21.2.1.b). Comisia de disciplină respinge ca nefondată contestația conform art.86.10.6 din RD. Echipa CS Inter Petrila se sancționează cu penalitate sportivă în valoare de 600 lei pentru neplata grilei”. Cazul este în pronunțare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii