Fotbal • Liga a IV-a 

Fotbal • Liga a IV-a 

DISTRIBUIȚI

Surprize de proporţii
Lidera Ligii a IV-a Hunedoara, Gloria Geoagiu, a suferit prima înfrângere din campionat.
Gloria a fost învinsă la limită cu 1-0 în deplasarea de la Aurul Brad.
Inter Petrila ar fi putut profita de acest eşec. Din păcate, petrilenii au cedat acasă, 0-1, în faţa Daciei Orăştie, astfel că se îndepărtează din nou de podiumul campionatului.
CSM Vulcan a câştigat cu 3-0 cu Victoria Călan, iar Retezatul Haţeg a reuşit scorul etapei, 8-1 cu Cetatea Deva.
A fost ultima etapă a turului cu Geoagiu, campioană de toamnă şi cu nicio echipă din Vale pe podiumul campionatului. Laureatele acestui tur sunt în ordine: Geoagiul, Haţegul şi Bradul. De menţionat că Gloria Geoagiu şi Retezatul Haţeg au acelaşi număr de puncte, dar lidera are un meci mai puţin jucat. Restanţa dintre Gloria Geaogiu şi Inter Petrila se va juca în această săptămână.

Jiul a câştigat derbiul codaşelor
CSM Jiul Petroşani a reuşit prima victorie din acest sezon în faţa unei alte echipe cu evoluţii slabe în actualul sezon, Universitatea Petroşani.
Trupa lui Damian Militaru s-a impus cu 3-0, iar faptul că CSM  a jucat pe terenul central i-a adus noroc. A fost victoria descătuşării trupei de la Petroşani, care, de altfel, le-a şi promis suporterilor o victorie categorică. La acest meci fanii echipei au pus o cutie cu donaţii pentru susţinerea Jiului, 5 lei fiind preţul pentru a intra la meci.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii