Fotbal • Liga a IV-a • Favoritele s-au impus

Fotbal • Liga a IV-a • Favoritele s-au impus

DISTRIBUIȚI

Meci greu, o atitudine bună…
Antrenorul Dan Voicu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a CSM Vulcan. Echipa gazdă a câștigat cu scorul de 2-1 în fața echipei Minerul Uricani. Un meci greu pentru ambele formații, în care favorită clară pornea CSM Vulcan. Fără cinci titulari, vulcănenii au fost conduși la un moment dat, dar au revenit în joc. Au marcat Simoneac și Cișmașiu pentru trupa din Vulcan. „A fost un meci greu pentru noi, asta și pentru că jocul ni l-am făcut noi greu. Am ratat foarte mult în primele minute, iar cei de la Uricani ne-au dat gol la singura lor acțiune. Ce pot spune este că mă declar mulțumit de atitudinea jucătorilor. O mare problemă pentru noi a mai fost și terenul care ne-a îngreunat jocul. S-a desfundat și a devenit un pericol”, a punctat Dan Voicu.

Egal neașteptat
Aurul Brad a reușit doar un rezultat de egalitate, acasă, cu Victoria Călan și se află pe locul secund în clasament. Asta pentru că Retezatul Hațeg a reușit să câștige, acasă, derbiul cu Gloria Geoagiu, 1-0 pentru hațegani.
Universitatea Petrioșani a pierdut cu 3-0 în fața celor de la Cetate Deva, iar Șoimul Băița a remizat 3-3 cu Dacia Orăștie. După această etapă Vulcanul e pe lcoul patru, iar Inter Petrila e pe locul cinci.

Pregătire fizică, plus Filip
Inter Petrila a câștigat cu emoții la Jiul Petroșani cu 4-2, dar după ce trupa lui Adi Câmpean a fost condusă cu 2-0. Tripla lui Filip și reușita lui Matei au readus echipa din Petrila în joc. „A fost greu până ne-am intrat puțin în ritm. Și terenul pot spune că a fost unul greu. Diferența pentru noi au făcut-o pregătirea fizică și jucătorul Filip, care a dat trei dintre cele patru goluri. Până la urmă, mă bucur că s-a terminat cu bine pentru noi”, a declarat Eugen Duma, președintele clubului Inter.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii