Fiindcă prezenţa vechilor cabluri de curent nu era indicată în proiectul de...

Fiindcă prezenţa vechilor cabluri de curent nu era indicată în proiectul de construcţie, / Săpăturile s-au făcut în „blind”

DISTRIBUIȚI

Deşi se vede că zăpuşeala îi afectează şi pe ei, lucrătorii de la “Zona D” sunt în grafic cu lucrările de pe strada Traian din Vulcan. Acum, constructorii trag tare la trotuare. 

Cel mai bine se
stă la cel de pe partea dreaptă, cum urci pe lângă “A”-uri. Este deja conturat, bine lărgit şi bordurat. Se amenajează partea destinată pietonilor, pentru a se începe operaţiunea de acoperire cu pavele. De fapt, cu cuburi din acelea maronii, de care s-au montat şi pe trotuarele din centrul vechi. Pista pentru biciclişti va fi asfaltată. Un pic mai mult de lucru este pe trotuarul dinspre “A”-uri.

Acesta va fi amenajat,
în întregime, cu locuri de parcare pentru autoturisme. În consecinţă, nema pietre cubice, ci numai asfalt. Deocamdată, trotuarul apare ca o arătură. Ieri, mai erau de montat, pe o porţiune mică, tuburile prin care va fi tras întregul sistem de cabluri. Săparea şanţului în care sunt montate tuburile a luat destul de mult timp, fiindcă a trebuit făcută cu mare atenţie. Zeci de cabluri de curent, unele foarte vechi, au fost descoperite cu ocazia săpăturii. Zic bine descoperite, pentru că nimeni dintre constructori nu ştia de ele, iar în proiect nu exista niciun indiciu privind prezenţa lor. Ca atare, săpăturile s-au făcut în „blind”. Noroc că, datorită vigilenţei constructorilor, nu s-a întâmplat niciun incident.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii