Femeile puternice cunosc și apreciază efectele unei genți de culoare roșie

Femeile puternice cunosc și apreciază efectele unei genți de culoare roșie

DISTRIBUIȚI

Accesorizarea este acel element care scoate o ținută din anonimat și îi oferă propria personalitate. Greu de crezut ca există o femeie care să nu aibă în garderobă cel puțin o geantă, pentru că dincolo de estetică, aceasta îndeplineşte o funcție de maximă utilitate. Nimeni nu își poate purta lucrurile în mână, aşadar geanta este un strict necesar. 

Degeaba ne îmbrăcăm într-o rochie scumpă și frumoasă, dacă accesorizarea ei lasă de dorit. Iar asta nu înseamnă că trebuie să investim o avere atunci când achiziționăm o geantă sau o pereche de pantofi noi. Acest mod de gândire este total greșit atunci când vorbim de stil. Un look desăvârșit înseamnă să asortezi la ținuta aleasă o geantă de calitate care să întregească aspectul totul din punct de vedere practic, stilistic, cromatic, estetic și al materialelor. Înseamnă să oferi un plus de valoare unei ținute simple printr-o geantă de maxim efect.

Ca femei, am descoperit că gențile sunt indispensabile atunci când mergem la muncă, ieșim la plimbare în parc sau suntem invitate la un eveniment special. Se împart în 2 categorii largi și anume: gențile de umăr și gențile de mână. Unele dintre noi le preferăm pe primele, din varii motive, iar altele suntem împătimite după cele din urmă, datorită faptului că oferă libertate mâinilor.

Sunt femei care dezvoltă o adevărată pasiune din colectarea genților. Indiferent câte ar deține deja, mereu există câte una nouă care să le capteze interesul. Gențile sunt cele mai bune prietene ale femeilor și au o contribuţie deosebită în a contura stilul, definindu-le personalitatea într-un mod unic. Iar cu atât mai mult când aceste obiecte sunt de culoare roșie. Parcă dețin propria lor poveste plină de viață și pasională, trasmitand purtătoarei energie pozitivă. Ele trăiesc pur și simplu, au spirit, sunt mai mult decât niște simple accesorii.

La capitolul genti dama piele, există 2 modele care au câștigat simpatia tuturor împătimitelor de fashion.

Geanta roșie Alina

Această geantă intră în categoria celor de mână, fiind confecționată din unul dintre cele mai calitative materiale – pielea naturală. Oferă rezistență în timp, dar și protecție în fața factorilor externi – praful, mediile umede, căldură.

Este extrem de practică, toate adeptele acestui stil ar dori să dețină una. Un lucru pentru care este atât de apreciată îl reprezintă faptul că dispune de o baretă de umăr care poate fi ajustată în funcție de înălțimea corpului. În cazul în care deținătoarea găsește că este mult mai util să o poarte în mână, bareta se poate detașa, fără a incomoda vizual. Închiderea este clasică și se face cu fermoar.

Uimitoare – acest cuvânt descrie cel mai bine acesasta piesă ce se prezintă într-un design minunat. Ideală pentru femeile îndrăznețe care doresc să fie elegante, într-un mod decent. Este recomandat să fie integrată în ținutele de zi, datorită formei, dar și dimensiunilor sale.

Deoarece este unul dintre cele mai versatile modele, geanta Alina poate fi asortată atât la o rochie înflorată de primăvară, cât și la un costum sobru, din clasa office. Din acest punct de vedere, este catalogată ca fiind foarte permisivă, lăsând la libera alegere a purtătoarei să decidă dacă își construiește ținuta având ca reper geanta sau o adaugă la final pentru a armoniza look-ul.

Geanta roșie Rossa

Acest model dezvăluie secretele celei care o poartă și o caracterizează ca fiind o persoană foarte pasională. Confecționată din piele naturală, poate fi asortată atât la o ținută de zi, cât și la una de seară. Oferă un plus de eleganţă și atractivitate, iar femeile puternice se îndrăgostesc iremediabil de acest model.

O alegere care nu dă niciodată greș, este combinația de roșu cu negru. Având un aer prețios datorită formei, dar și lănțisorului auriu atașat baretei, geanta de la ANNA CORI atrage toate privirile indiferent de context. Nuanța de roșu este extrem de plăcută ochiului, fără a crea un disconfort cromatic. Ideală pentru o ieșire cu prietenele sau la o întâlnire romantică.

Calitatea este cerința numărul 1 în materie de accesorizare. Iar brandul de renume ANNA CORI satisface cu brio și pretențiile celor mai sofisticate doamne. Există de asemenea posibilitatea de a apela la un vechi truc, acela de a asorta geanta cu o pereche de pantofi minunați de la același brand.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii