Eveniment unic: 600 de sportivi şi antrenori la un seminar de karate

Eveniment unic: 600 de sportivi şi antrenori la un seminar de karate

DISTRIBUIȚI

În comuna Baru peste 600 de karatişti vor participa la un seminar cu cel mai bun sportiv în artele marţiale, Rafael Aghayev din Azerbaijan. Evenimentul va avea loc la începutul lunii octombrie, mai exact în perioada 3-4 octombrie, cu largul sprijin al primarului din localitate Daniel Răducanu.

Rafael Aghayev este de patru ori campion mondial, de 10 ori campion european şi câştigător al Jocurilor Olimpice Europene de la Baku 2015.

„Vor veni peste 600 de sportivi, antrenori, spectatori din toate colţurile ţării, care vor umple toate hotelurile din Valea Jiului. Este un capital de imagine pentru  Vale”, a declarat directorul de la CSM Jiul Petroşani, Radu Polifronie.

„Am vrut să facem evenimentul anul trecut, dar am reuşit anul acesta să punem toate detaliile la punct. Ne bucurăm foarte mult pentru că va fi ceva inedit. Evenimentul constă într-un seminar cu cel mai bun sportiv din karate din lume, Rafael Aghayev din Azerbaijan. Ca să vă faceţi o idee, în lumea karate-ului Rafael este un fel de Messi, Ronaldo şi încă alţi 5 ca ei la un loc. Este lider absolut. Cu atât mai mult că a revoluţionat acest sport introducând anumite elemente noi. La fiecare competiţie la care participă este considerat un fel de vedetă. Când luptă el, restul suprafeţelor se opresc. Până acum a mai susţinut seminarii în doar patru ţări din Europa, iar în Romania va ţine tocmai la Baru (o comună situată la 25 km de Petroşani ). Pe data de 1 octombrie soseşte la aeroportul din Otopeni împreună cu directorul de imagine de la „Adidas”, iar pe 2 octombrie, la Baru va avea loc o şedinţă foto doar cu sportivul. Fotografiile vor apărea în cataloagele Adidas şi pe site-urile de specialitate din întreaga lume”, a declarat Alin Tinca.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii