Energeticienii / Pregătiţi să înfrunte Petrolul

Energeticienii / Pregătiţi să înfrunte Petrolul

DISTRIBUIȚI

În seara aceasta de la ora 19:30, echipa de Liga a II-a ACS Energeticianul va da piept cu Petrolul Ploiești. George Zima este optimist și își joacă cartea până la capăt. 

„Aștept acest joc încă de când am promovat în Liga a II-a. Sunt meciuri aparte datorită faptului că tribunele sunt pline de suporteri. Când evoluezi sau antrenezi în fața unei asistențe numeroase simți cu adevărat sensul pur al fotbalului. Venim după o evoluție total nereușită din punct de vedere ofensiv, dar să nu uităm ca FC Argeș este o echipă experimentată și omogenă, cu mulți jucători de valoare. Chiar și așa am obținut un punct, pentru că suntem un grup unit, iar defensiv am respectat sarcinile trasate. Săptămâna aceasta ne-am construit antrenamentele pe lucrurile pozitive din jocurile precedente. Băieții au conștientizat evoluția din etapa trecută și mergem încrezători la Ploiești, că putem să ne întoarcem cu puncte.
Atmosfera din lot este în continuare una pozitivă și sunt foarte mulțumit de cum se pregătesc băieții. Având jucători tineri, au o dorință mare de a demonstra și acest aspect mă pune în dificultate în a alege primul 11. Am mare încredere în ei, iar dacă vor munci din ce în ce mai mult la antrenamente, vom avea rezultate bune. Pe lângă faptul că mereu îi încurajez și încerc să le scot în evidență mai mult lucrurile pozitive, mai apelez la clipuri din viața reală pe care le interpretez în mod personal în încercările mele de a-i motiva. Toate echipele ne antrenăm, ne analizăm și atunci încerc să vin cu ceva în plus”, a spus George Zima.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii