Echipamentele medicale de protecție vor ajunge astăzi la Hunedoara

Echipamentele medicale de protecție vor ajunge astăzi la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

În cursul acestei dimineţi, pe aeroportul Otopeni au fost aduse, cu o aeronavă NATO, 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud. Vor fi distribuite în țară peste 100.000 de combinezoane destinate protecției medicilor.
În județul Hunedoara ajung astăzi 1.380 de combinezoane de protecție, 30 de litri de dezinfectant de nivel înalt a suprafețelor și instrumentarului și 2 filtre pentru camerele de izolare de transport cu presiune negativă.
Echipamentele de protecție vor ajunge la personalul din județul Hunedoara, medical și non-medical, care asigură asistență medicală de specialitate, primul ajutor și transportul în faza prespitalicească, transferul interclinic, respectiv transportul pe traseele stabilite până la centrele de carantină a pacienților suspecți ori confirmați.
Echipamentele au fost aduse în această dimineață cu o aeronavă NATO din Coreea de Sud iar în cursul acestei zile va începe distribuirea, în funcție de nevoi, către personalul medical din Ministerul Sănătății și echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne.
Materialele de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și I.G.S.U. având în vedere contagiozitatea extrem de înaltă a virusului COVID – 19 care nu poate fi ținută sub control în lipsa acestora.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii