Echipamente individuale de protecție pentru lucrătorii de la Mintia

Echipamente individuale de protecție pentru lucrătorii de la Mintia

DISTRIBUIȚI

Complexul Energetic Hunedoara a alocat 108.492 lei pentru achiziția echipamentelor de protecție pentru lucrătorii de la Mintia. Se vor achiziționa echipamente care să asigure protecția mâinilor, a capului, vor fi achiziționate centuri de siguranță,  centuri, costume de intervenție, cizme și haine vătuite.

În funcție de departamentele pentru care sunt destinate vor fi achiziționate mănuși protecție păcură, mănuși de protecție pentru pompier, și mănuși îmblănite tip lăcătuș. În total 97 de perechi. Sunt pe lista 30 de perechi de ochelari de protecție sudură, 30 de măști pentru sudor, 6 măști integrale de gaze, 1400 de măști praf cu supapă, 117 capișoane de bumbac, 11 căști de protecție cu curelușă și 98 de ochelari de protecție pentru lăcătuși.

Vor fi achiziționate 12 centuri de siguranță cu coardă de poziționare și 118 centuri abdominale pentru protecția spatelui, 30 șorțuri de sudor, 285 de pelerine impermeabile cu glugă, 42 de veste reflectorizante, 21 de costume de intervenție PSI și 668 de haine vătuite, cizme antiacid, cizme electroizolante înaltă tensiune, cizme electroizolante joasă tensiune, cizme tip pompier .

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii