Echipa de alpiniști a ISU Hunedoara a urcat pe podium la o...

Echipa de alpiniști a ISU Hunedoara a urcat pe podium la o competiție internațională de căutare – salvare de la înălțime

DISTRIBUIȚI

Plt. adj. Iulian Spătaru, plt. maj. Andrei Chirilă, plt. maj. Varga Zsolt, plt. maj. Florin Gavrilă, plt. maj. Daniel Sonoc,plt. maj. Marian Albu și paramedicul Cristian Albu s-au clasat pe o onorantă poziție a 3-a în concursul destinat pompierilor profesioniști, voluntari sau privați, alpiniștilor utilitari și forțelor speciale ale armatei. În competiția care a avut loc la Brașov zilele trecute  s-au înscris 6 echipe de intervenție din cadrul ISU Hunedoara, I.S.U. Neamț și I.S.U. Brașov precum și din Polonia și Turcia.

Întrecerea care s-a întins pe parcursul a 3 zile, a strâns la start 50 de participanți care au participat la acțiuni complexe de salvare de la înălțime. Prima probă a implicat preluarea unei victime și transportul acesteia pe o targă prin spații înguste, în timp ce, a doua probă a constat în salvarea unui alpinist, aflat în stare inconștientă, blocat în coardă pe un versant.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii