E.ON- o oportunitate de a face carieră

E.ON- o oportunitate de a face carieră

DISTRIBUIȚI

În 2019, în jur de 1.300 de tineri vor primi oportunitatea unui start solid pentru carierele lor: în întreaga Europă, tineri ucenici, stagiari, elevi din sistemul dual şi absolvenţi de facultate îşi vor începe cariera în companiile E.ON. În Turcia, de exemplu, mai bine de 650 de tineri şi tinere sunt angajaţi la Enerjisa, o companie mixtă a E.ON şi a Grupului Sabanci. În jur de 150 de tineri din Marea Britanie, 125 din Ungaria, 80 din Suedia şi 50 din România aşteaptă şi ei să îşi înceapă cariera la E.ON, după ce alţi 70 tineri şi-au început activitatea în cadrul unor programe speciale spre finalul lui 2018.

Tot în România, un număr de aproximativ 30 studenţi vor face practică în cadrul companiior E.ON România, în timp ce, urmare a parteneriatelor cu şcoli tehnice, alti 160 elevi se vor pregăti pentru calificarea în meseriile de instalator, sudor sau electrician.

Informaţii suplimentare cu privire la oportunităţile şi cerinţele de admitere precum şi cu privire la posibilitatea de înscriere online se găsesc la https://www.eon-romania.ro/ro/cariera.html.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii