După surparea de la Mina Lupeni, / Echipa Hercules este dărâmată

După surparea de la Mina Lupeni, / Echipa Hercules este dărâmată

DISTRIBUIȚI

Raoul Cizmaşiu, unul dintre minerii prinşi în surparea de la Mina Lupeni, a venit pentru prima dată, după accident, la stadion, să-şi vadă colegii într-un joc de campionat. A fost un moment emoţionant. Echipa i-a dedicat victoria.

Doi participanți la surpare, de o parte și alta a zăcământului
Dan Voicu, antrenorul echipei de fotbal din Liga a IV-a Hercules Lupeni, recunoaşte că echipa sa trece prin momente grele după tragedia întâmplată la Mina Lupeni.
La partida din etapa trecută pe care Hercules a susţinut-o pe teren propriu a venit şi Raoul Cizmaşiu. Dar nu în calitate de jucător, ci în calitate de spectator.
„A fost un moment emoţionant pentru noi să-l revedem pe Raoul. A venit în tribună, a stat vreo 60 de minute, apoi a plecat. Are entorsă la gleznă. Victoria i-am dedicat-o lui. Este un băiat de admirat pentru puterea pe care o are. Şi, da, recunosc, echipa este dărâmată în acest moment. Trecem prin momente grele. Nici căpitanul echipei, salvatorul minier Cristian Ciocârlan, nu a mai venit la ultimele două meciuri. A participat la operaţiunea de salvare a colegilor lui şi este afectat de cele întâmplate. Sper ca ambii să-şi revină din punct de vedere psihic şi să se întoarcă pe teren”, a declarat Dan Voicu.

Echipă improvizată
La ultimele jocuri din campionat, Dan Voicu a apelat la unele improvizaţii la echipă, din cauza absenţelor motivate din lot, dar şi a suspendărilor.
„Sâmbătă jucăm un meci foarte greu la Hunedoara. Pentru prima dată o spun, de când sunt antrenor, că mergem să ne apărăm. Ne va fi greu. Distanţa dintre noi şi lider este una mică, dar noi avem probleme”, a mai adăugat Voicu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii