După prima victorie din 2019 / Energeticianul speră să se salveze

După prima victorie din 2019 / Energeticianul speră să se salveze

DISTRIBUIȚI

Partida de la Balotești a fost cu miză doar pentru gruparea care joacă la Petroșani. Asta pentru că echipa gazdă este ca și retrogradată. Energeticianul Tg. Jiu a învins cu 4-1.

Un meci vital doar pentru oaspeți, care aveau nevoie de victorie ca de aer. De fapt, tot ei  sunt cei care  încep mai bine jocul și în minute 13 la o fază în care jucătorii Baloteştiului au bâlbâit mingea, Vlad Rusu şutează şi mingea deviată se duce în bară. În min 17 Alex Popescu ratează o mare ocazie de gol, după ce trimite din stânga puţin pe lângă bară. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună cei care deschis scorul sunt gazdele. Min 19: 1-0 După un contraatac, Florian Niculae e lansat în stânga, întoarce doi jucători în interiorul careului, trage la colţul scurt şi deschide scorul contrar cursului jocului. În min 22 va fi 1-1 Vlad Rusu pătrunde în partea dreaptă, trece de fundaşii adverşi, centrează în centrul careului mic, Gîrbiţă reia cu călcâiul, Iordan respinge şi tot Alexandru Gîrbiţă urmăreşte şi înscrie în dreapta portarului. Energeticianul trece în avantaj. În min 23: 1-2 Nicolae Gunie şutează de la 25 de metri în dreapta, către vinclu, puţin în diagonală, după un avantaj lăsat bine de arbitru şi îşi aduce echipa imediat în avantaj. În min 27 Gîrbiţă este agăţat din spate la limita careului, în momentul în care se pregătea să şuteze, iar arbitru dictează penalty. Căpitanul Marius Ioniţă execută penalty-ul în stânga portarului, care a sărit în partea opusă și ridică scorul al 3-1 pentru echipa sa. Repriza a doua începe bine pentru gruparea de la Petroșani care ridică scorul la 4-1. În min. 54 Robert Petre, nemarcat, primeşte în colţul careului de 6 metri, în dreapta, şi trimite pe lângă portar, la colţul lung.
Energeticianul Tg. Jiu: Vic. Buga – Gunie, Guiti, M. Ioniţă (cpt.), Andr. Dragu, Vl. Tudorache, Cenaj, Rob. Petre, Al. Popescu, Gîrbiţă, Vl. Rusu
Antrenor: Viorel Tănase.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii