După patru luni de muncă în Germania / Buţurcă a revenit la Hercules

După patru luni de muncă în Germania / Buţurcă a revenit la Hercules

DISTRIBUIȚI

Vestea bună pentru Dan Voicu, antrenorul echipei Hercules Lupeni. Alex Buțurcă, unul dintre jucătorii de bază în sezoanele trecute, a revenit la gruparea din Lupeni.

În urmă cu pregătirea
După patru luni de muncă în Germania, fotbalistul, fundaș de meserie, a decis că e mai bine să revină la prima lui iubire.
„Am simțit întotdeauna că trebuie să rămân și să joc fotbal, iar Hercules este echipa unde eu m-am simțit cel mai bine. Am intrat în repriza secundă a partidei cu Aurul Certej, dar trebuie să recunosc să sunt în urmă cu pregătirea fizică. Mă bucur că am revenit și am de gând să rămân tot campionatul”, spune Alex Buțurcă.

„Voi da totul”
Chiar dacă turul de campionat este abia la început, fotbalistul crede în șansele echipei sale care a realizat scorul etapei.
„Cele mai puternice echipe mi se par a fi Inter Petrila, Retezatul Hațeg și Șoimul Băița. Dar nici noi nu stăm rău, mai  ales că mai sunt jucători care au revenit”, spune fotbalistul de 21 de ani.

A lucrat la expediție  
Fotbalistul lui Dan Voicu s-a obișnuit cu plecările în străinătate. Buțurcă a mai lucrat și în Anglia. În Germania Buțurcă a lucrat la un departament de expediție, câștigând bani frumoși, fiind plătit cu 13 euro pe oră.
„Este clar că din fotbalul județean nu puteam câștiga niciodată acești bani, pentru că acolo ajungeam la 1.800 de euro, pe lună. I-am pus deoparte și acum am revenit la fotbal. Îi promit antrenorului că o să mă pregătesc și o să-mi recâștig locul de titular în echipă. Vreau pe această cale să-i mulțumesc domnului Dan Voicu pentru că m-a reprimit”, a spus Alex Buțurcă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii