După ce ZVJ a relatat halucinanta întâmplare, / CCA va lua măsuri în...

După ce ZVJ a relatat halucinanta întâmplare, / CCA va lua măsuri în cazul „Tudor pe acoperiș”

DISTRIBUIȚI

Retras din arbitraj anul trecut şi devenit între timp observator federal, Alexandru Tudor (47 de ani) a surprins în ultima perioadă cu deciziile pe care le-a luat în plan personal.

Fostul arbitru FIFA timp de 15 ani, între 2001 şi 2016, s-a apropiat foarte mult de biserică, doarme în mânăstiri și şi-a lăsat barbă după un pelerinaj făcut peste mări și peste țări.
ZVJ v-a informat că la ultimul meci, fiind delegat observator, Tudor a luat o decizie care i-a pus într-o situaţie dificilă pe jandarmi.
Sâmbăta trecută, bucureşteanul s-a gândit că cel mai bine ar fi să urmărească evoluţia arbitrilor meciului dintre Energeticianul Tg. Jiu şi Sportul Snagov pe de acoperişul tribunei oficiale a stadionului Jiul din Petroşani.
Zis şi făcut. Fără să anunţe pe nimeni, Alexandru Tudor a fost dat dispărut pentru câteva minute în timpul meciul din etapa a 34-a a Ligii 2. Din fericire, a fost identificat în cele din urmă pe… copertina arenei. De acolo a urmărit jocul, până când jandarmii s-au sesizat şi i-au cerut să coboare.
Copertina stadionului nu mai este una tocmai solidă, aşa că prezenţa lui în acel loc putea prezenta un pericol. În cele din urmă, după insistenţele jandarmilor, fostul arbitru a coborât şi a urmărit meciul din tribună.
Cel poreclit „Brad Pitt” are în palmares, în Liga 1, 381 de partide şi 21 de sezoane.
Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) s-a sesizat în acest caz.
„În primul rând, ținuta lui Tudor nu corespundea codului vestimentar impus de CCA în astfel de cazuri. Tudor a venit în blugi, într-un pulover șifonat, cu o borsetă neagră la brâu, iar în picioare a purtat niște bocanci prăfuiți. Ca observator, trebuie să ai o ținută elegantă. Fie costum, fie obligatoriu măcar smart casual”, a declarat unul dintre membrii CCA.
„Nu poți să mergi la stadion și să stai unde vrei tu. Locul de unde trebuie să urmărești jocul e în tribuna oficială. Mai ales că, în calitate de organizator, clubul gazdă e obligat să-ți asigure locuri la oficială. Și din acest punct de vedere, Tudor n-a respectat regulamentul”, a continuat cel care ocupă o funcție în cadrul Comisie Centrale.
Astfel, observatorul Tudor riscă să fie sancționat. Cei din CCA vor culege informații de la cei prezenți la meci: brigada de arbitri, antrenori, jucători și oficiali. După care vor decide dacă Tudor e pasibil de o eventuală sancțiune disciplinară.
Fostul central și-ar fi motivat decizia de a sta pe acoperișul stadionului, prin faptul că la meciul precedent la care a fost observator, la Clinceni, a stat în tribuna oficială, unde cei din jurul lui s-ar fi comportat ca niște ultrași și l-au perturbat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii