După ce a văzut moartea, / Raul Cișmașiu revine spectaculos 

După ce a văzut moartea, / Raul Cișmașiu revine spectaculos 

DISTRIBUIȚI

La aproape doi ani și jumătate de la tragicul eveniment de la Mina Lupeni, când fotbalistul-miner Raul Cișmașiu a scăpat miraculos, acesta se află în prim planul fotbalului județean.

În luna octombrie a anului 2017 un tragic eveniment petrecut la Mina Lupeni avea să-i schimbe viața fotbalistului Raul Cișmașiu, care este și salvator minier. Scăpat ca prin minune din ghearele morții, jucătorul care a trecut mai apoi prin clipe de coșmar a revenit cu greu pe gazon. Susținut îndeaproape de prieteni, colegi dar și de antrenorul său de suflet, Raul Cișmașiu s-a reapucat serios de fotbal. A revenit, după accident, în tricoul lui Hercules Lupeni, iar acum joacă la Vulcan, unde antrenor este Dan Voicu.
Fotbalistul a contribuit din plin la victoria echipei sale din etapa trecută cu Minerul Uricani, marcând unul dintre goluri.
„Raul Cișmașiu este bine din toate punctele de vedere. Și-a revenit greu ca moral, dar acum e bine. L-am susținut, am vorbit cu el la telefon, am fost și la el acasă. Este un caracter puternic. Este un profesionist adevărat și se vede că a jucat și la ligile superioare. Este un jucător polivalent”, a spus Dan Voicu.
„A fost cumplit. Un nefericit accident la Mina Lupeni, în care eu și alți doi colegi am fost prinși. Din păcate, cei doi au decedat, eu pot să mă consider un norocos. Sper să îmi revin cât mai repede, să mai pot juca fotbal, pentru că acest sport a fost si rămâne pasiunea vieții mele. Acum, la aproape 40 de ani, la acest nivel, consider că mai pot face față. Niciodată nu mi-am dorit ca lucrurile să se încheie din pricina unor ghinioa­ne în viață. Să se încheie când decid eu”, spunea la acea vreme jucătorul, un model de viață și de curaj. Bravo, Raul!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii