Drumul spre Sanatoriul Brad / Trece prin consiliul judeţean

Drumul spre Sanatoriul Brad / Trece prin consiliul judeţean

DISTRIBUIȚI

Luni, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, și administratorul public al județului, Costel Avram, au făcut o vizită în teren pentru a vedea situația drumului ce duce spre Sanatoriul din Brad. Vizita n-a fost întâmplătoare, ținând cont că acest sanatoriu ce deține 155 de paturi pe două secții distincte se află în administrarea consiliului județean, o unitate medicală situată într-o zonă liniștită și împădurită a Dealului Măgura, la o altitudine de 450 de metri și la circa 4 km de Brad. 

Împreună cu primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, cei doi oficiali de la consiliul județean au stabilit la fața locului că trebuie demarate toate procedurile necesare pentru reparațiile acestui drum ce duce spre un obiectiv important în domeniul medical hunedorean: Sanatoriul de Pneumoftiziologie. Asta și deoarece ultimii 2,5 km la acest drum se află într-o avansată stare de degradare după iarna ce tocmai a trecut, făcând zile grele celor ce trec cu mașinile pe-acolo.
„Dacă Consiliul Local al municipiului Brad adoptă o hotărâre prin care să aprobe transferul către noi, consiliul județean va adopta imediat după aceea o hotărâre de preluare în administrare a acelui drum. La ce am văzut la fața locului, nu doar drumul trebuie reparat, ci și zidurile de sprijin, în multe zone acestea fiind afectate serios”, ne-a spus președintele Mircea Bobora.
La rândul său, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, consideră că trebuie intervenit cât mai repede la acest drum:
„Este necesar să asigurăm un acces cât mai bun pentru acest obiectiv medical. Atât pacienții, cât și personalul medical au nevoie de un drum bun până la sanatoriu, de un drum ce prezintă siguranță. Vom interveni cu covor asfaltic în zonele unde gropile sunt foarte multe, iar în celelalte zone cu plombe asfaltice. Este ceva de lucru și la zidurile de sprijin, unde va trebui să se intervină pentru siguranța traficului auto”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii