Drumul Șoimuș- Brănișca este de rasă. ”Dalmațian” sută la sută

Drumul Șoimuș- Brănișca este de rasă. ”Dalmațian” sută la sută

DISTRIBUIȚI

După rugăminți repetate ale primarului Adel Ștef, ieri au început reparațiile la DJ 706A Șoimuș – Brănișca. Acesta era ciuruit de gropi, acum este acoperit de pete de asfalt, ca un dalmațian veritabil.

Drumul este atât de distrus încât petele de asfalt sunt cu sutele. Se circula mai bine ca înainte, dar practic se circulă rău, din cauza denivelărilor.

Drumul județean este dat în administrare antreprenorului care construiește tronsonul de autostradă până la Ilia . Pe o porțiune de circa un kilometru, drumul era plin de gropi. Acest segment de drum județean, Soimus-Branisca-Ilia, va fi reparat și modernizat printr-un proiect amplu, „Culoar rutier Mureș Nord”, finantat din fonduri europene, contractate de catre Consiliul Județean Hunedoara.

Reparațiile actuale  au constat în plombarea cu mixtură asfaltică rece.

Primarul de la Brănișca este mulțumit. ”Cu această ocazie, aduc mulțumirile mele tuturor celor care s-au implicat în efectuarea lucrărilor de reparații la carosabil, prin rezolvarea oportună a deficiențelor de ordin tehnico/administrativ”.

Asta este, am început să ne mulțumim cu puțin. Aplaudăm la plombarea drumurile pe care ani de zile administrația județeană le-a lăsat să se degradeze fără să intervină.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii