Drum surpat la Râu de Mori, spre Râușor, din cauza viiturilor

Drum surpat la Râu de Mori, spre Râușor, din cauza viiturilor

DISTRIBUIȚI

Așa cum s-a mai întâmplat în județ, și anul acesta, o dată cu ploile torențiale, o viitură a produs surparea  drumului judeţean spre zona turistică Râuşor, de la poalele Retezatului.  Exact același lucru s-a mai întâmplat în trecut pe drumul spre Sarmizegetusa sau  drumul de la Jieț, spre Voineasa.

La Primăria Râu de Mori s-a întrunit Grupul de suport tehnic care a luat hotărârea restricţionării circulaţiei pe drumul afectat din motive de siguranţă. Drumul care face legătura dintre satul Suseni și zona turistică Râușor s-a surpat pe 3  porțiuni, cu lungimi între 10 şi 40 de metri, pe un sens de mers, existând și acum pericol de surpare.

Grupul de suport tehnic este alcătuit din reprezentanţi ai Primăriei Rău de Mori, Consiliului Judeţean, I.S.U., I.J.J, I.P.J., Gărzii de Mediu şi Salvamont. ”Grupul a decis informarea cabanierilor şi  a turiştilor despre restricţia de circulaţie şi a riscurilor existente în zona precum şi întocmirea referatului de necesitate cu privire la iniţierea procedurilor de remediere a situaţiei”, a informat ISU Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii