Două paie la trei măgari, cam așa stăm cu aprovizionarea spitalelor și...

Două paie la trei măgari, cam așa stăm cu aprovizionarea spitalelor și instituțiilor publice cu echipamente de protecție

DISTRIBUIȚI

Acum spitalele au bani, producătorii din țară au început să scoată pe piață echipamente de protecție, dezinfectanți, și ce mai este nevoie, așadar trebuie să se facă aprovizionare corect.

Donațiile de diferite produse anunță, dar sunt puține. Nu ne putem nicidecum baza pe donații. Avem și un exemplu concret, o donație de măști pentru instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara.

Au fost donate astăzi 6200 de măști aduse direct din China prin intermediul Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, către:

  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara – 2000 de bucăți;
  • Sanatoriul de Pneumoftiziologie Brad – 1000 de bucăți;
  • Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu – 1000 de bucăți;
  • Unitatea de Asistență Medico-Socială Baia de Criș – 500 bucăți;
  • Spitalul Județean de Urgență Deva – 1700 de bucăți.

6200 de măști sunt extrem de puține, având în vedere că ele se pot folosi doar câteva ore de o persoană. Așadar, instituțiile trebuie să găsească furnizori și să se aprovizioneze corect.

Măștile chirugicale au fost donate de domnul Zhao Qi, administratorul unui restaurant chinezesc situat în centrul municipiului Deva.

Alte 1800 de măști, care vor sosi în cursul zilei de vineri, vor fi donate în completare, de către reprezentanții restaurantului, Spitalului Județean de Urgență Deva.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii