Domnule Teodorovici, dați agenților economici TVA-ul înapoi! Le plâng afacerile de foame!

Domnule Teodorovici, dați agenților economici TVA-ul înapoi! Le plâng afacerile de foame!

DISTRIBUIȚI

Nu este prima dată când agenții economici din țară stau la mila statului pentru a-și recupera banii pe TVA. Dar, să știți, statul nu stă niciodată la mila agenților economici după banii pe taxe și nici nu echivalează datoriile acestora cu banii pe care îi datorează din TVA.

Deputatul Carmen Hărău a cerut ministrului Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, care se tot laudă cu banii aceia mulți la buget, să rezolve problema în cel mai scurt timp.

”Vă informez că, în ultimele trei luni, am primit la Cabinetul Parlamentar numeroase sesizări care semnalează mari întârzieri în ceea ce priveşte rambursarea TVA-ului către agenţii economici. Menţionez că decapitalizarea companiilor pe această cale este deosebit de nocivă pentru mediul de afaceri. Firmele cu capital privat, mai ales cele care derulează contracte de export, constituie la acest moment singurul segment de dezvoltare economică în România, în absenta absorbţiei consistente a fondurilor europene şi a reducerii drastice a finanţării investiţiilor”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii