Doi minori au plecat de la Centrul de Plasament din Uricani și...

Doi minori au plecat de la Centrul de Plasament din Uricani și duși au fost. Dacă i-ați zărit sunați la 112!

DISTRIBUIȚI

Doi minori Stoica Alexandra Carmen (de 15 ani) și Ozarchievici Ștefan Răzvan (de 17 ani) au plecat dintr-o casă de tip familial din orașul Uricani, și nu s-au mai întors. Primul a plecat Ștefan, în data de 4 februarie, cu bilet de voie, iar  sâmbătă, 8 februarie, a plecat Alexandra, fără permisiune. Luni, 10 februarie, la ora 11:00, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată de reprezentanta casei de tip familial din localitate despre dispariția minorilor.

        Stoica Alexandra Carmen (foto) prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,64 m., greutate aproximativ 60 kg., păr șaten, tuns lung, ochi căprui, față ovală, având prezentând ca semn particular tăieturi pe antebrațul stâng. La data plecării, era îmbrăcată cu geacă neagră, de fâș, cu glugă, blugi albaștri,  iar în picioare purta ghete sport de culoare negru cu roz.

Ozarchievici Stefan Răzvan (foto) prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 50 kg., păr șaten deschis, tuns scurt, ochi albaștri, față ovală, având prezentând ca semn particular un tatuaj model cruce și inscripția „Piti și Ale”. La data plecării, era îmbrăcat cu hanorac maro cu glugă, pantaloni sport, negri, iar în picioare purta ghete sport negre.

Minora a fost găsită de poliţişti, după ultimele plecări voluntare, pe raza orașului Petrila, iar minorul Ozarchievici Stefan Răzvan a avut domiciliul anterior tot pe raza acestei localități.

Minorii au mai fost plecați voluntar de la centrul de plasament din Uricani, precum şi din familie și de la centrele de plasament unde au fost internaţi.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorilor, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celor în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii