Doi bărbați au fost găsiți înecați astăzi, la Baia de Criș și...

Doi bărbați au fost găsiți înecați astăzi, la Baia de Criș și la Sântămârie Orlea

DISTRIBUIȚI

Doi bărbați au fost găsiți astăzi înecați. Este vorba despre cazuri separate, unul dintre ei fiind găsit într-un bazin cu apă, la Baia de Criș, altul într-un canal al unui baraj la Sântămârie Orlea.

Prima dintre victime a fost găsită de angajații unei benzinării din Baia de Criș. Aceștia au dat alarma după ce au făcut  descoperirea macabră într-un bazin cu apă, îngropat în sol, cu o suprafață de 1 metru pătrat. Conform purtătorului de cuvânt ISU Hunedoara, Anemona Doda, în cel mai scurt timp pompierii salvatori din cadrul Stației Brad s-au deplasat, la locul indicat, cu o ambulanță tip.B. Angajații benzinăriei nu au recunoascut persoana respectivă, și nu știu cum a ajuns acolo. Trupul neînsufletit al bărbatului în vârstă de  56 de ani a fost extras din canal iar polițiștii au început investigația pentru a determina condițiile în care omul și-a pierdut viața.

Localnicii din Sântămăria Orlea au anunțat autoritățile după ce au sesizat ca într-un canal, în aval de unul dintre barajele din zona Hațeg, se afla trupul unei persoane. În scurt timp au ajuns la locul indicat, echipaje de pompieri și prim ajutor ale Detașamentului Hunedoara și Punctului de Lucru Bretea Română. Echipele de intervenție au scos la mal trupul unui bărbat, în vârstă de 68 de ani, care a fost predat echipajului Serviciului de Medicină Legală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii