Doi bărbați amendați după ce au furat lemne cu remorca

Doi bărbați amendați după ce au furat lemne cu remorca

DISTRIBUIȚI

Doi bărbați, unul de la Brad, altul de la Vețel, au fost amendați de polițiști după ce au fost prinși că furau lemne cu remorca.

Miercuri, 27 mai, în jurul orei 13:40, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Brad au fost sesizaţi telefonic despre faptul că un bărbat a tăiat arbori  din pădurea Ocolului Silvic Brad.

Poliţiştii, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Brad s-au deplasat la fața locului, unde au constatat tăierea a 14 arbori de diferite esențe si dimensiuni. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că arborii au fost tăiaţi ilegal de un bărbat de 52 de ani,  din municipiul Brad.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de  tăiere ilegală de material lemnos.

 

Tot miercuri, în jurul orei 18:50, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șoimuş au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 42 de ani şi un minor de 17 ani, ambii din comuna Vețel, care sustrăgeau material lemnos de pe o parcelă aparținând Primăriei Comunei Vețel. Cei doi s-au deplasat la locul comiterii infracțiunii cu un tractor care tracta o semiremorcă neînmatriculată.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt  de arbori și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii