Distribuția a gazelor naturale va fi sistată  miercuri, 23 august, în oraşul...

Distribuția a gazelor naturale va fi sistată  miercuri, 23 august, în oraşul Geoagiu

DISTRIBUIȚI

Delgaz Grid va pune în funcţiune miercuri  o staţie de sector  nouă de reglare a presiunii gazelor naturale, aceasta reprezentând o investiţie a companiei de circa 104.000 lei în scopul asigurării parametrilor optimi de presiune a gazelor naturale pentru consumatorii din Geoagiu. 

Efectuarea lucrărilor de cuplare a staţiei la sistemul de distribuţie impune sistarea alimentării cu gaze naturale miercuri, 23 august a.c., începând cu ora 8.00  în oraşul Geoagiu. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau  0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii