Disensiuni între eleve de liceu reglate cu pumnii

Disensiuni între eleve de liceu reglate cu pumnii

DISTRIBUIȚI

Astăzi,  Poliţia Oraşului Haţeg a fost a fost nevoită să intervină în incinta unei unităţi de învăţământ din localitate, unde două eleve au fost implicate într-o altercaţie.

Pe holul liceului, în cursul pauzei, a avut loc un conflict între două eleve, în vârstă de 15 şi 16 ani, iar una dintre ele, în vârstă de 15 ani, şi-a chemat în ajutor fratele în vârstă de 18 ani, deoarece se simțea amenințată.

Băiatul, elev al liceului, a venit în scurt timp și a lovit-o pe eleva în vârstă de 16 ani, după care a ieșit în curtea unității școlare.

Eleva lovită de tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de către o ambulanță și transportată la U.P.U. Hațeg, de unde a fost transferată la Spitalul Județean Hunedoara-Deva.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, în vederea stabilirii circumstanțelor în care a avut loc fapta şi a luării măsurilor legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii