Din iulie, parcarea publică din Piața Unirii va funcționa în regim cu...

Din iulie, parcarea publică din Piața Unirii va funcționa în regim cu plată și va fi monitorizată video

DISTRIBUIȚI

În ședința Consiliului Local Deva din 5 iunie s-au stabilit regulamentul de organizare și funcționare a parcării publice situate în Piața Unirii, nr. 8.

Parcarea va fi administrată de Serviciul Comunitar pentru Cadastru și Agricultură, aflat în subordinea Primăriei Municipiului Deva, iar din luna iulie cei care doresc să parcheze acolo, vor fi nevoiți să plătească.

În ceea ce privește tarifele de parcare, primele 15 minute sunt gratuite. Apoi, primele două ore se vor taxa la 1 leu/oră. După cele două ore de staționare, tariful scade la 0,5 lei/oră. Dacă pierdeți tichetul de parcare, taxa suplimentară pentru eliberarea unui nou tichet este de 25 de lei.

În cazul în care durata de parcare a mașinii depășește 5 zile, tariful majorat este de 25 de lei pe zi.

Autovehiculele aparținând persoanelor cu handicap sau a căror deținător legal sunt persoane cu handicap vor beneficia de un abonament de parcare gratuit care se obține în baza documentelor de identitate și proprietate a acestora.

Parcarea publică este destinată doar pentru mașinile fără remorcă, cu masa maximă autorizată de 2500 de kg. În incinta parcării se va circula cu viteza de maximum 10 km/oră, cu luminile de întâlnire aprinse și cu respectarea semnificației indicatoarelor montate în incintă.

Parcarea va fi deschisă 24 de ore din 24.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii