Din cauza birocrației tipic românești: Deși va fi gata până la toamnă, Grădiniţa...

Din cauza birocrației tipic românești: Deși va fi gata până la toamnă, Grădiniţa „I.G. Duca” s-ar putea să mai stea un an în recreaţie

DISTRIBUIȚI

Lucrările de la grădinița de lângă Școala Gimnazială „I.G. Duca” (sediul vechi) sunt în proporție de 95% gata. Acest fapt ne-a fost comunicat de către primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Întrebat de noi dacă în aceste condiții grădinița va fi funcțională în anul școlar următor, primarul ne-a răspuns: „Da, e bună întrebarea… Din punct de vedere fizic, da, grădinița va fi gata până la finele verii, dar din punct de vedere tehnic avem o problemă cu autorizarea din punctul de vedere al pompierilor. Au apărut între timp alte norme. Se pare că în acest caz va trebui să facem unele modificări înainte de a fi făcută recepția finală. De aceea, încă nu pot să vă spun dacă grădinița va fi finalizată sau nu. Din punct de vedere al construcției 95% e gata, dar problema mare e cea de care v-am spus. Va trebui să schimbăm aproape jumătate din acoperiș și să punem acolo un alt material, ignifug – și așa mai departe. Plus niște circuite interioare ce trebuie făcute obligatoriu, asta însemnând tot felul de lucrări și de modificări. O să primim toate lucrurile care ar trebui modificate, ceea ce înseamnă cheltuieli suplimentare. Bani pe care nu-i avem alocați deocamdată la bugetul local. Nu am o cifră a cheltuielilor totale pe care le-am avut la acest obiectiv, dar o să-l calculăm și o să vă spunem”, a menționat primarul Petroșaniului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii