Devenii care au depus dosare pentru locuință ANL trebuie să le actualizeze...

Devenii care au depus dosare pentru locuință ANL trebuie să le actualizeze până în 31 octombrie

DISTRIBUIȚI

Comisia socială de analiză a dosarelor depuse de solicitanții de locuinţe ANL, destinate închirierii, aduce la cunoștința tuturor persoanelor care au depus dosare pentru obținerea unei locuințe și nu le-au reactualizat în cursul anului 2017, să se prezinte la sediul Direcției de Asistență Socială Deva – Biroul Fond Locativ (str. I.L. Caragiale, nr. 4, camera 2B), până în data de 31 octombrie 2017, pentru reconfirmarea îndeplinirii criteriilor de acces la locuință.

În acest sens, se vor depune următoarele acte: adeverință de la locul de muncă și extras REVISAL de la I.T.M. pentru titular; acte de identitate și acte de stare civilă pentru titular și membrii familiei; declarație autentificată pentru titular și membrii majori din familie, din care să rezulte că aceștia nu dețin și nu au deținut o altă locuință în proprietate și/sau nu sunt beneficiarii unei alte locuințe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unității administrativ-teritoriale sau a unității în care își desfășoară activitatea, în municipiul Deva.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Direcției de Asistență Socială Deva, cu sediul în Deva, str. I. L. Caragiale, nr. 4 (fostă str. Cuza Vodă, nr. 36, bl. 112), tel./fax: 0254.21.80.30 sau 0737.03.60.01.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii